Websites

Wil je een nieuwe website of mag je huidige website in een ander overzichtelijk maar toch origineel jasje worden gestoken? Wij kunnen dat voor je ontwerpen en bouwen.

Responsive websites
Apps
Games

Op maat

Op basis van je doelstellingen en je doelgroep bedenken we het concept dat de basis vormt voor je op maat gemaakte website.

Alle websites die wij bouwen hebben een responsive webdesign. Dit betekent dat de website automatisch aanpast aan het schermformaat van het toestel, zodat je op zowel desktop, tablet als mobiel goed zichtbaar bent.

Alles in huis

We beschikken over webdesigners en vormgevers die samen een originele website kunnen ontwerpen en bouwen. Onze communicatieadviseurs en fotografen kunnen jouw website voorzien van scherpe webteksten en originele beelden. Niets is ons te klein en niets is ons te groot. We werken persoonlijk, gedreven en op maat.

Een greep uit de vele mogelijkheden 

  • Design
  • Content creatie
  • Websitebouw
  • Website onderhoud
  • Webshop
  • Applicaties
  • Games
Vrijblijvend

Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden, voor een kennismaking of om een offerte aan te vragen.

Komen we tot een samenwerking? Dan rekenen we de eerste twee uur niets!

Contact opnemen

"We zijn trots op de nieuwe website van het Hoofdkantoor, in korte tijd ontworpen, ontwikkeld en gebouwd door Wildeman Media. Het ontwerpproces verliep opvallend goed en ook de toewijding en betrokkenheid was hoger dan we met andere bureaus hebben ervaren. Wildeman Media heeft ons uitstekende service geleverd, dank nogmaals voor de fijne en geslaagde samenwerking!"

Frederike van der Kooi - Founder het Hoofdkantoor

Inspiratie

Deze producties en opdrachtgevers gingen je voor.

100-100-100

100-100-100

Yoga Screen

Yoga Screen

het Hoofdkantoor

het Hoofdkantoor

Eyewear Studio

Eyewear Studio

Klaar om in gesprek te gaan?

Tot snel!