Voor het Japanse exclusieve brillenmerk Yellow Plus verzorgden wij de branding van het merk en de productie van alle uitingen. Van fotografie tot website, van beursstand tot point of sale materiaal.

Huisstijl & Vormgeving

Yellows Plus wil zich onderscheiden door aandacht te vestigen op de beste kwaliteit materialen, die met Japanse precisie volgens tijdloos design met de hand tot montuur worden verwerkt. Daarom is de branding nihilistisch vormgegeven met focus op de monturen zelf. De branding is on- en offline doorvertaald. Zo is de tafel terug te vinden in etalages en op beurzen, de bladeren op doeken en winkelramen, en het linnen op displays.

Video & Fotografie

De collectie brilmonturen hebben we vastgelegd in een productvideo. Ook verzorgden we voor deze Japanse monturen de fotografie. De basis van de gehele collectie is geproduceerd van titanium. De eenvoud en pure vormen geven het merk een krachtig design. Om die het beste naar voren te laten komen, is er gekozen voor een neutrale studio zonder poespas. De gehele productie verzorgden we in huis.

Responsive website

We maakten een responsive website die zowel de consument als opticien bedient. Beiden zien de complete collectie en de consument ziet via de storelocator welke opticien in de buurt Yellows Plus monturen verkoopt. De opticien kan monturen en accessoires via de webshop bijbestellen. Het merk is actief op Instagram; dit sociale medium is in de website geïntegreerd.

Social Media

Yellows Plus vroeg ons een social media campagne op te zetten in aanloop naar de optiekbeurs SILMO. We hebben een op maat gemaakte doelgroep vastgesteld voor Facebook en Instagram. De campagne is daarmee niet alleen zichtbaar voor de vaste achterban, maar bereikt ook veel andere geïnteresseerden. De content creatie sluit naadloos aan bij de huisstijl van het merk.

Nieuwe collectie

Ook voor de nieuwste collectie verzorgden we een productvideo, geheel in lijn met de eerdere productie. Om de designs te laten schitteren hebben we wederom gebruik gemaakt van een eenvoudige studio.