Villa Joep

Elk jaar stellen wij onze diensten kosteloos beschikbaar aan een goed doel. Zo ook voor Villa Joep, het fonds dat knokt tegen neuroblastoom kinderkanker. Neuroblastoom is de meest agressieve vorm van kinderkanker. Maar liefst 70% van de kinderen overleeft het niet, de helft daarvan is jonger dan 2 jaar.

Sporten tegen kinderkanker

Elk jaar organiseert Villa Joep in samenwerking met de Exclusieve Sportcentra een grote inzamelingsactie in 100 sportscholen: Spin For Life. Wij bedachten het concept voor een promovideo die we ook zelf produceerden.

Relatie-evenement

Voor een relatie-evenement met Konining Máxima in het Stedelijk Museum dachten wij mee in de opzet van het concept en het optimaliseren van media aandacht. Samen met Endemol Care for Kids filmden we het evenement en zorgden we ervoor dat nationale media de beelden op tijd ontvingen en dezelfde dag nog konden uitzenden.

Koninklijk Huis

Vooraf maakten we met de ouders van patiëntjes video’s die onderdeel vormden van de presentatie en banners, die zorgden voor branding van Villa Joep tijdens de aankomst van de koningin. Op verzoek van de Rijksvoorlichtingsdienst maakten we een ‘behind the scenes’ video voor de Facebookpagina van het Koninklijk Huis.