Tot Ziens Optiek

Voor gespecialiseerde oogzorg en premium monturen moet je bij Tot Ziens Optiek zijn. Maar hoe maak je dit zichtbaar aan inwoners van Zaandam en omgeving? Juist… via social media! Daarom ontwikkelden we een online campagne waarmee Tot Ziens Optiek zich optimaal in de kijker speelt. Deskundigheid, toegankelijkheid en kwaliteit zijn de grote pijlers binnen de campagne.

Awareness

Een dienst of product moet bij de doelgroepen geïntroduceerd worden. Je begint met het opbouwen van een band bij je mogelijke toekomstige klanten. We hebben Arne & Sharon in beeld gebracht, de oprichters van Tot Ziens Optiek. Video’s werken altijd heel goed op Social om je dienst te introduceren. Binnen de awareness fase testen we met verschillende boodschappen en zorgen we ervoor dat de juiste advertentie, op het juiste moment, bij de juiste doelgroepen terecht komt. In deze fase moeten de kernwaardes van Tot Ziens Optiek naar voren komen.

 

Bekijk links het canvas.

Consideration

Na het creëren van awareness, is de volgende stap het genereren van betrokkenheid. Dit doen we aan de hand van posts die verwijzen naar meer inhoud en verdieping. Geïnteresseerden kunnen zich op deze manier verder inlezen. Met leuke en opvallende advertenties pogen we een zaadje te planten en ‘top of mind’ te blijven bij de potentiële klanten. In deze fase wordt de ‘warme doelgroep’ opgebouwd en de naamsbekendheid van Tot Ziens Optiek stijgt.

Bekijk rechts de video.

"Tevredenheid is het hoogst haalbare."

Arne Jongsma

Conversie

Monturen uitproberen? Een oogtest doen? Of gewoon even langs komen? Nu is het de tijd om de warmste doelgroepen aan te sturen op actie. We laten conversiegerichte advertenties zien, die aansluiten bij de behoefte van de potentiële klant. Iedereen die bepaalde pagina’s op de website heeft bezocht, kunnen we retargeten met relevante advertenties.

Bekijk links de video.

Benieuwd wat een Social Media Campagne voor jouw onderneming kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op of bekijk een van onze Social Media trainingen.

TrainingenContact