Longfonds

Ruim 1 miljoen mensen in Nederland hebben een longziekte. Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Dit doen ze onder andere door onderzoek te financieren, luchtvervuiling aan te pakken en te zorgen voor een rookvrije generatie. We hebben voor het Longfonds mooie producties mogen maken. Het geeft ons voldoening om op die manier een steentje bij te kunnen dragen aan dit goede doel.

Dam tot Dam FietsClassic

Het Longfonds is voor een aantal jaar op rij hét goede doel tijdens de Dam tot Dam FietsClassic. Op 23 september 2018 fietsten honderden individuen, teams en bedrijven samen voor gezonde lucht en gezonde longen. Er werd in totaal 33.185 euro opgehaald voor wetenschappelijk longonderzoek. Voor deze editie mochten wij een aftermovie maken. Ook maakten we een versie speciaal voor sponsor Gazelle.

Bedankvideo

Het Longfonds wilde iedereen die zich in 2018 heeft ingezet om longziekten de wereld uit te helpen op een speciale manier bedanken. We maakten een bedankvideo voor hen op basis van bestaande beelden uit hun archief. De video deelt de grootste hoogtepunten van het afgelopen jaar en is einde jaar gedeeld met de achterban bestaande uit onder meer: donateurs, vrijwilligers, onderzoekers en mensen met een longziekte.