Informatiestand

HVC zocht naar de mogelijkheid om een informatiestand te maken die door elke medewerker is op te bouwen en in een personenauto is te vervoeren. Ook moet de inhoud makkelijk te wijzigen zijn. Wildeman Media ontwikkelde een modulair op te bouwen stand die zowel binnen als buiten te gebruiken is, en aangepast kan worden op kleine ruimtes en grote zalen. De film bovenaan deze pagina is een in huis geproduceerde 3D-animatie.

Branding

Grote banners zorgen voor een herkenbare aanwezigheid en uitstraling, net als een presentatietafel die de medewerker een toegankelijke plek geeft, en de mogelijkheid biedt om foldermateriaal te plaatsen.

Interactief

HVC wil de bezoeker direct activeren en op laagdrempelige manier betrekken bij haar dienstverlening. Wij ontwikkelden een korte game die door alle leeftijden gespeeld kan worden en onmiddellijk als ijsbreker fungeert. Ook kan de bezoekers een aantal korte films bekijken.

"De samenwerking tussen HVC en Wildeman Media gaat al een aantal jaar terug. Van grootschalige multimediale campagnes, advies op online inzet, videoproducties en het meedenken en uitwerken van creatieve producties; bij Wildeman Media kan het allemaal. De samenwerking is altijd professioneel, enthousiast en gedreven. Wildeman Media wil het beste uit producties en campagnes halen en gaat altijd voor maximaal resultaat. Deadlines zijn heilig en worden altijd gehaald.

Het is heerlijk werken met een partij als Wildeman Media; het bureau verdiept zich grondig in het onderwerp en denkt altijd goed met ons mee als klant. Wildeman Media komt vaak met suggesties hoe onze ideeën beter tot hun recht komen en hoe we maximale exposure voor onze boodschap krijgen. Wildeman Media is voor HVC een zeer betrouwbare en veelzijdige partner!"

Annemiek Meijer - Senior Communicatieadviseur HVC