Afval scheiden

HVC is het afval-, grondstoffen- en energiebedrijf van 46 gemeenten en 6 waterschappen. Ze werkt aan het inzamelen en recyclen van afval. Ook produceert en levert HVC duurzame energie. Warmte, elektriciteit en groen gas wordt gehaald uit biomassa, zon, wind en gft-afval.

We maakten eerder de 100-100-100 campagne voor HVC en de populaire vlogserie over plastic afval scheiden. Voor deze productie maakten we tv- en online commercials op basis van de bestaande huisstijl, foto’s en radiocommercial. Met als doel: een positieve en informatieve boodschap creëren per soort afvalstroom.

Papier

Plastic

GFT

"De samenwerking tussen HVC en Wildeman Media gaat al een aantal jaar terug. Van grootschalige multimediale campagnes, advies op online inzet, videoproducties en het meedenken en uitwerken van creatieve producties; bij Wildeman Media kan het allemaal. De samenwerking is altijd professioneel, enthousiast en gedreven. Wildeman Media wil het beste uit producties en campagnes halen en gaat altijd voor maximaal resultaat. Deadlines zijn heilig en worden altijd gehaald.

Het is heerlijk werken met een partij als Wildeman Media; het bureau verdiept zich grondig in het onderwerp en denkt altijd goed met ons mee als klant. Wildeman Media komt vaak met suggesties hoe onze ideeën beter tot hun recht komen en hoe we maximale exposure voor onze boodschap krijgen. Wildeman Media is voor HVC een zeer betrouwbare en veelzijdige partner!"

Annemiek Meijer - Senior Communicatieadviseur HVC