Applied Sciences

We kregen de opdracht van de Hogeschool van Amsterdam om binnen hun huidige campagne concept uitingen te realiseren voor de Applied Sciences-opleidingen Engineering en Aviation. We maakten posters en banners binnen de bestaande huisstijl. Voor de technische opleiding Aviation realiseerden we bovendien een promovideo met bijbehorende en social media-content. De campagne richt zich tot middelbare scholieren die een studiekeuze moeten maken en roept hen op naar de open dag te komen.

Aviation

Vierdejaars Aviation-student Jet geeft je in de video een kijkje bij haar opleiding. We schoten de video bij vliegtuig onderhoudsbedrijf JetSupport en op de HvA-locatie voor Applied Scienes. We combineerden de video-opnames met fotografie voor de speciale 3D-effecten in de film.

Logistics

Tweedejaars Logistics-student Stef neemt je mee in de wereld van Amazon, Bol.com en PostNL. Hoe gaat deze er in de toekomst uitzien, en wat zijn de uitdagingen op zijn vakgebied?  Rijden er dan elektrische wagentjes rond zonder chauffeurs, en laat je een voetbal in het park met een drone bezorgen?

Instagram

De campagne richt zich tevens tot potentiële studenten die actief zijn op Instagram. Om die reden produceerden we twee video varianten die in te zetten zijn in de posts en stories van het sociale medium.

Banners

Posters

De posters worden los en afzonderlijk van elkaar ingezet. Ze worden verspreid door de HvA-locaties, de hoofdstad en ze zullen verschijnen in abri’s van bushokjes.