Hilton Hotel Amsterdam Airport

Hilton Amsterdam Airport Schiphol is een airport hotel, maar wel even anders. Een gloednieuw gebouw met alles in huis, op loopafstand van de gate. We maakten een algemene promovideo die alle faciliteiten van het hotel belicht. Daarnaast maakten we vier specials. De video’s zijn up tempo gemonteerd en zijn voorzien van een blauwe color grading, passend bij de huisstijl van de hotelketen.

Meeting & Events

In het hotel kan de eventplanner alle kanten op. Van boardrooms met glazen muren en uitzicht op het atrium tot een deelbare grote zaal waar je met één druk op de knop de sfeer aanpast.

Restaurant Bowery

In restaurant Bowery komen de Nederlandse en Aziatische keuken bij elkaar. De naam van het restaurant vindt zijn oorsprong uit het Nederlandse woord bouwerij (boerderij) en is tevens een straat in Lower Manhattan, New York. Kwaliteit en vakmanschap staan in deze video centraal.

Bar Axis

Zonder twijfel is Axis de meest spectaculaire lobby en cocktailbar van de Amsterdamse airport. Centraal in het atrium gelegen, met een middeneiland waar alle ingrediënten voor wereldse cocktails staan tentoongesteld.

Spa Eforea

De muziek en het ritme van deze video staan in dienst van de oase van rust die Hilton haar gasten biedt in deze spa. Even helemaal tot rust komen voordat je het vliegtuig ingaat.

Verbinding met de stad

Voor een nieuwe productie van het hotel staken we de eerdere geschoten beelden in een nieuw jasje. Dit maal was de wens van Hilton Amsterdam Airport Schiphol om hun locatie nog meer te verbinden met de hoofdstad. In slechts een kwartier bereik je namelijk het centrum van Amsterdam. We gaven de huidige promo een twist door karakteristieke beelden van de binnenstad toe te voegen. Daarnaast maakten we een script voor een telefoongesprek die werd ingesproken door voice-overs voor een extra dimensie.