Digital

Wil je een nieuwe website of heb je content nodig voor jouw online kanalen? Wij kunnen dat voor je ontwerpen, bouwen en produceren.

Websites
Apps
Games
Socials Ads
Digital Banners

Op maat

Op basis van je doelstellingen en je doelgroep bedenken we het concept dat de basis vormt voor je op maat gemaakte website of andere digitale uitingen of toepassingen.

We maken responsive websites op basis van templates, of volledig op maat gebouwd. We produceren digital en social ads voor alle platforms.

Alles in huis

We beschikken over webdesigners en vormgevers die samen een originele website kunnen ontwerpen en bouwen. Onze communicatieadviseurs en fotografen kunnen jouw content voorzien van originele beelden en scherpe teksten. Niets is ons te klein en niets is ons te groot. We werken persoonlijk, gedreven en op maat.

Een greep uit de vele mogelijkheden 

  • Design
  • Content creatie
  • Websites & Webshop
  • Google Banners
  • Facebook Ads
  • Instagram Ads
  • YouTube commercials
Vrijblijvend

Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden, voor een kennismaking of om een offerte aan te vragen.

Contact opnemen

"We zijn trots op de nieuwe website van het Hoofdkantoor, in korte tijd ontworpen, ontwikkeld en gebouwd door Wildeman Media. Het ontwerpproces verliep opvallend goed en ook de toewijding en betrokkenheid was hoger dan we met andere bureaus hebben ervaren. Wildeman Media heeft ons uitstekende service geleverd, dank nogmaals voor de fijne en geslaagde samenwerking!"

Frederike van der Kooi - Founder het Hoofdkantoor

Inspiratie

Deze producties en opdrachtgevers gingen je voor.

100-100-100

100-100-100

Yoga Screen

Yoga Screen

het Hoofdkantoor

het Hoofdkantoor

Eyewear Studio

Eyewear Studio

Klaar om in gesprek te gaan?

Tot snel!