Online Marketing Consultancy

Benieuwd waar jouw organisatie staat op het gebied van online marketing?

Ben je toe aan de volgende stap op het gebied van jouw online marketing strategie? Of heb je interesse in een frisse blik van onze online marketing experts op jouw aanpak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met ruim 4 jaar ervaring op het gebied van Online Advertising hebben wij honderden campagnes ingezien, opgezet en aangestuurd. Daarnaast produceren we al 10 jaar content voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Deze kennis is voor jou toegankelijk om je huidige online marketing & advertising strategie te verbeteren.

Stappenplan Consultancy:

 • Intake gesprek. We horen graag wat jouw doelen zijn. Wil je een adviesrapport, presentatie over verbeterpunten of een aanvullende training.
 • Inzage in huidige online marketing. We zullen, uiteraard vertrouwelijk, een kijkje achter de schermen nemen in jouw huidige online advertising strategie. Dit kan zowel op afstand als tijdens een fysieke meeting.
 • Conclusie + Advies. Op basis van de inzage zullen we een gewenste terugkoppeling (adviesrapport, presentatie of training) geven inclusief adviezen.

Consultancy met collega's

Zijn er in jouw organisatie meerdere personen verantwoordelijk voor de (online) marketing & advertising? We nodigen jullie graag uit om tijdens een interactief consult om jullie aanpak te screenen en te verbeteren.

Aanmelden

Meld je samen of alleen aan voor onze consultancy sessie op maat. Wees er snel bij, want vol is vol. Heb je nog additionele vragen? Neem hieronder vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vrijblijvend contact opnemen?

020 – 354 24 24
consult@wildemanmedia.nl

Over ons

De Consults van Wildeman Media zijn samengesteld door online marketing- en contentspecialisten. Twee disciplines die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Wat heb je aan een ijzersterke Facebook structuur, zonder aansprekende video’s en foto’s?

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het opzetten van campagnes voor overheid, webshops, goede doelen en grote commerciële bedrijven. Hierdoor weten we precies hoe we jouw huidige strategie kunnen verbeteren.

 • Ervaring in contentcreatie
 • Ervaring in Online Marketing
 • Trainingen op maat
 • Betrokken en interactief
 • Individueel of met jouw collega’s

Panamalaan 7C, 1019 AS Amsterdam

  Op aanvraag

Inclusief Lunch

Meer informatie over deze training

  Ik wil contact over:

  * Deze velden zijn verplicht.

  Meer conversie, merkbekendheid en betrokkenheid?

  Volg de training Social Media Advertising!