Campagnes

Wil je jouw product, dienst of organisatie zo promoten dat haast niemand er meer omheen kan? Wij helpen jou met een opvallende campagne op maat!

Marketing
Communicatie
Online
Social Media

Onze werkwijze

Wat is jouw boodschap en wie is de doelgroep? Wat doet de doelgroep en vooral waarom doen ze dat? Door deze inzichten kunnen we vragen omzetten in een scherpe strategie.

Vervolgens werken we dit concreet uit tot een campagne die positief bijdraagt aan de marketing- en communicatie- doelstellingen. De campagne content kunnen we zowel online, offline en op social media toepassen.

Alles in huis

We beschikken over de juiste communicatieadviseurs, online managers, marketeers en campaigners. Onze freelancers doen grondig onderzoek, hebben een goede visie en een vlotte pen voor een spraakmakende campagne!

Niets is ons te klein en niets is ons te groot. We werken persoonlijk, gedreven en op maat.

Een greep uit de vele mogelijkheden 

  • Doelgroepanalyse
  • Strategie
  • Content creatie
  • Content management
  • Publiciteit en promotie
  • Media-inkoop
  • SEO en advertisement
Vrijblijvend

Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden, voor een kennismaking of om een offerte aan te vragen.

Komen we tot een samenwerking? Dan rekenen we de eerste twee uur niets!

Contact opnemen

"De samenwerking tussen HVC en Wildeman Media gaat al een aantal jaar terug. Van grootschalige multimediale campagnes, advies op online inzet, videoproducties en het meedenken en uitwerken van creatieve producties; bij Wildeman Media kan het allemaal. De samenwerking is altijd professioneel, enthousiast en gedreven. Wildeman Media wil het beste uit producties en campagnes halen en gaat altijd voor maximaal resultaat. Deadlines zijn heilig en worden altijd gehaald.

Het is heerlijk werken met een partij als Wildeman Media; het bureau verdiept zich grondig in het onderwerp en denkt altijd goed met ons mee als klant. Wildeman Media komt vaak met suggesties hoe onze ideeën beter tot hun recht komen en hoe we maximale exposure voor onze boodschap krijgen. Wildeman Media is voor HVC een zeer betrouwbare en veelzijdige partner!"

Annemiek Meijer - Senior Communicatieadviseur HVC

Inspiratie

Deze producties en opdrachtgevers gingen je voor.

Tot Ziens Optiek

Tot Ziens Optiek

100-100-100

100-100-100

Gemeente IJsselstein

Gemeente IJsselstein

Gemeente Soest

Gemeente Soest

Gooi niet weg, lever in!

Gooi niet weg, lever in!

We zijn benieuwd naar jouw wensen.

Laat je van je horen?